Aan het laden...

 

Ervaren professionals in financiële dienstverlening

Adminals is in december 2019 opgericht door Renate Veger-Hemmer en Rene Veger (AA).

Door onze gezamenlijke jarenlange ervaring op het gebied van administratieve dienstverlening, interim-opdrachten en accountancy zien we bij steeds meer ondernemers de behoefte ontstaan aan adequate, professionele en betaalbare ondersteuning op het gebied van administratie en fiscaliteit. In deze behoefte willen wij graag voorzien.

Door de inzet van onze enthousiaste medewerkers kunnen wij je ondersteunen bij je financiële administratie. Dit doen wij al dan niet op jouw eigen locatie. De cliënten waar wij ons voor inzetten zijn werkzaam in verschillende MKB branches. Wij bieden onze cliënten een totaalpakket aan werkzaamheden, waarbij de administratie de basis is, ook al heb je een eigen accountant. 

We hebben drie pakketten ontwikkeld die we naar gelang jouw behoefte kunnen aanbieden. Door de administratie als basis te nemen kunnen we veel beter toekomstgericht mee kijken en vooruit denken. Ook ben je minder kwetsbaar, immers, er is altijd een Adminals professional paraat die jouw administratie beheert.

https://adminals.nl/wp-content/uploads/2020/02/Afbeelding9.png

Enthousiast geworden?Neem vrijblijvend contact op

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek bij jou op locatie. Samen maken we een plan dat aansluit bij jouw behoefte en jouw onderneming.
Adres
Welbergweg 39
7556 PE Hengelo
Bel ons
074 2020 202
Email
info@adminals.nl