Hoe wij te werk gaan
In 1 minuut uitgelegd

Doe de gratis quickscan

Tijdens de quick-scan gaan wij je situatie en cijfers doornemen zodat wij de passend advies c.q. service kunnen verlenen. Zo betaal je dus nooit te veel voor je administratie. Dit zal plaatsvinden doormiddel van een gesprek bij ons op kantoor.

Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: 073-5119038

Doe de gratis quickscan

Tijdens de quick-scan gaan wij je situatie en cijfers doornemen zodat wij de passend advies c.q. service kunnen verlenen. Zo betaal je dus nooit te veel voor je administratie. Dit zal plaatsvinden doormiddel van een gesprek bij ons op kantoor.

Neem dus vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak: 073-5119038

“De juiste cijfers met het juiste gevoel

Online administratie

Jouw administratie tijdig en vakkundig laten bijwerken door Adminals levert je veel voordelen op. Je bent namelijk zelf geen kostbare tijd kwijt aan het voeren van jouw administratie, maar toch krijg je tijdig inzicht in het reilen en zeilen van je organisatie. Met deze wetenschap kun je snel de juiste stappen nemen om op koers te blijven.

Door gebruik te maken van een online boekhoudpakket laat Adminals je snel weten hoe jouw organisatie ervoor staat. Na verwerking van de boekhouding staat een ervaren specialist klaar om met jou deze cijfers door te nemen en je te wijzen op kansen dan wel valkuilen.

Administratie op locatie

Heb je liever geen enkele bemoeienis van jouw administratie? Ook dat is geen enkel probleem bij Adminals. Wij zorgen ervoor dat een deskundige medewerker bij jou op locatie de administratie komt verwerken. Je hoeft geen duur personeel aan te nemen en toch heb je een vertrouwd gezicht die de administratie zal voeren. Een ervaren specialist neemt periodiek de tijd om alles met je door te spreken, zodat jij je uitsluitend op andere zaken kan richten.

Fiscale aangiften (LB-OB)

Nadat de medewerker van Adminals de administratie heeft bijgewerkt kan er een maandelijks btw-aangifte worden gedaan. Ook kunnen wij de loonadministratie verzorgen zodat je ook tijdig een aangifte van de loonbelasting kunt doen.

Periodieke rapportages

Het voordeel van een bijgewerkte administratie is dat een senoir medewerker een periodieke rapportage kan opstellen, bijvoorbeeld om de 2 maanden of per kwartaal. Ook worden deze cijfers voor je geanalyseerd zodat je weet waar jij de focus op moet leggen de aankomende tijd. Zo kan je efficiënt leiding en sturing geven aan jouw organisatie.

Fiscaal up to date

Op de achtergrond houden wij de laatste stand bij omtrent de fiscaliteit. Immers kunnen de politiek of belastingdienst geregeld wijzigingen doorvoeren op vele fiscale onderwerpen. Ook verdiepen wij ons in de voorlopige aanslagen die zijn opgelegd door de fiscus en of deze nog wel conform de werkelijke winst zijn. Zo nodig gaan wij voorlopige aanslagen aanpassen aan de huidige winst situatie, zodat je achteraf niet voor verassingen komt te staan op dit gebied.

Jaarrekening

Als jouw administratie het gehele jaar verzorgd is door Adminals, dan is een vlotte oplevering van een jaarrekening ook mogelijk. Veelal vragen externe partijen hiernaar, bijvoorbeeld als u financiering nodig heeft. Maar ook de fiscus wil graag je winst van het afgelopen jaar weten. De fiscale winstaangiften voor de inkomstenbelasting, dan wel vennootschapsbelasting, verzorgen wij ook.

Bedrijfseconomisch advies

Naast dit alles kunnen wij ook meedenken over diverse bedrijfseconomische zaken. Denk aan een juiste begroting, kostprijs berekening en of je nog wel in de juiste rechtsvorm onderneemt.

Meedenkend financieel partner

Mochten er desondanks nog andere vragen zijn op welk zakelijk gebied dan ook, dan kan je deze altijd voorleggen aan Adminals. Met behulp van ons grote netwerk en onze ervaring kunnen wij een meedenkend partner.

Vertrouwd door

vele bedrijven

Enthousiast geworden?

Neem contact op! 

Laat je gegevens achter en we nodigen je uit voor een kop koffie en een eerste kennismaking! 

Kom Langs

Welbergweg 39
7556 PE Hengelo

Bel ons

074 2020 202